SERVICE

automobi is op internationaal gebied actief op de Europese B2B-markt voor nieuwe auto's of bijna nieuwe auto's. automobi beschikt dus over de nodige 'know how' aangaande import en export.

Voor een groeiend aantal importeurs, officiële dealers en of vrije autohandelaars werkt automobi een eigen import en exportafdeling uit:  directe betaling van de wagens, snellere levertijden en vooral attractieve prijzen zijn onze belangrijkste troeven.
Het grootste voordeel voor onze partners is dus dat we in principe hun werk doen
:  wij 'zorgen" voor hun stockwagens, zowel de aan als verkoop ervan, wij regelen de betalingen en levering van deze auto's. Dit betekent dat onze partners alle aandacht kunnen geven aan hun vaste klanten en of prospecten om aldus hun omzet te verhogen.

Opgericht in 2007 en sinds augustus 2012 is ons hoofdkantoor gevestigd in Grobbendonk -Belgïe, dicht bij de luchthaven van Antwerpen en Eindhoven (Nederland) en vlakbij het centrum van Herentals (Belgïe).
Neem snel contact met ons op om een ​​afspraak te maken, we ontvangen je graag in onze kantoren.

N.B.: Wij onderhouden steeds een nauwe samenwerking met grote transportbedrijven zodoende zijn wij expert in scherpste transportprijzen en in het bijhouden van een correcte administratie .